Fysiotherapie

“In Beweging Soest” is gespecialiseerd in chronische en gecompliceerde lichamelijke klachten. Dit vraagt een ‘holistische kijk’ op lichamelijke klachten, lichaamsbewustzijn, houding, ontspanning, omstandigheden, geestelijke gesteldheid en psychische omgang. In dit spectrum wordt gezocht naar de juiste hulp en begeleiding. Zeer geschikt voor een verhelderende screening van de klacht en de verbeter-mogelijkheden!

Vaak blijft het bij een screening/onderzoek, een advies/doorverwijzing of er wordt kortstondig begeleid/behandeld. Aan het begin van elke behandeling wordt geëvalueerd. In gezamenlijk overleg is een eventuele doorverwijzing naar een collega met specialisatie of andere discipline noodzakelijk. Er wordt nauw samengewerkt met Fysio-collega’s en andere disciplines.

Telefonisch is een (gratis) screening mogelijk, om te bekijken of een fysiobehandeling, een lichaamsgericht coaching gesprek of een (medische) groepsles tot het gewenste doel kan leiden.

Fysiotherapie is direct toegankelijk (DTF), een verwijzing van de huisarts of specialist is niet noodzakelijk. “In Beweging Soest” werkt sinds januari 2016 niet meer met contracten van de Zorgverzekeraars, vanwege de omslachtige regelgeving. Met een Restitutiepolis mag je zelf een zorgverlener zoeken. Kijk je Aanvullende Zorgverzekering na hoe bij jou de vergoeding is voor 'Niet Contractant'. Een overzicht van de vergoedingen is ook hier te vinden.

Bel voor een gratis intake gesprek
Telefoon:035-6030573 en spreek je vraag in op het antwoordapparaat. Je wordt teruggebeld zodra er tijd voor een langer gesprek mogelijk is.